Saturday, 13 October 2012

gaduh???

Hurmm..
http://matcuoi.com
bace tajuk entry uh..
tak nak bgitahu.. pandai bace kan.. huh!!
hehehe...
konon konon jer marah...
kitorang dah okey la...
abd sekarang mimi happy!! h0o0o0reyyy!!
tapi sume t0o sampai merebak ke facebook tw..
ni sume di sebabkn mimi lah yang eg0 tak nak angkat c0l dye nand tut0p enset..
hehe..
teg0k jerlah pic-pic bawah ni yer..
mimi malaz nak taip..
kalau mimi taip.. sampai bile pon tak abez ceriter..
sampai ke lain pulak jadi nyer mimi membebel nanti..
hehehew,,
http://matcuoi.com
ni post mimi....
dan si dye c0mment yang ini...
tapi mimi jahat..
mase t0o mimi taknak balas comment dye..
walaupun kawan mimi dah pujuk mimi...
and akhir nyer...
......
.....
......
dye buat post yang macam ni...
.....
.....
....
.....
.....
mimi sedey and marah sangat kat dye
mimi cepat2 out and tukar dua2 paswod dye...
hehehe..
tapi yang lucu nyer..
dye ade nak bukak fb dy balik..
and dye tanye mimi yang mimi ade tukar paswood fb dy tak..
mimi saje la cakap yang mimi tak tukar..
dye pown cakap ade orang ambik fb dye dah..
dua2 pulak t0o..
hehehe...
rahsia yer..
sampai sekarang dye tak tahu lagi yang mimi dah tukar..
biarkan dye tahu sendiri apebila dye bace entry ni..
hik3..

unt0k si dye:
#b.. maap kan cyg c0z dha tukar paswood fb b..
t.. bile b dha thu yang cyg yang tukar paswood fb
b,, b mintak la ngan cayang yerr... cyg kasi lah...
t0o kan b punye.. cyg tha der hak unt0k ambik nyer..
okeyh.. kite sambung citer balik..
lepas pade dye out.. mimi pown out la...
and then kiteorng pown gay0tt..
laz2 menyesal..
sebab??
1. mimi dha salah paham dekat dye...
2. mimi dah buat dye sedih...
3. mimi dah marah dye...
4.mimi tutop enset..
5.mimi tak angkat c0l dari dye..
6. banyak-banyak lagi... (ta mo senarai huh!!)
mimi pown mintak lah maaf..
and dye maafkan mimi..
and sampai sekarang kit0rang happy...
http://matcuoi.com
notahatysaye:#semoga happy ni berpanjangan... aminnn!!!

No comments: